0 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W Z
If Il In

Intermezzó együttes

kulturalisszalon.hu

Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható. Jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt, ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.

” Az Intermezzo olyan zenészekből áll, akik engedik, hogy saját, ihletett érzéseik vezessék őket, belső élményeiket is bátran megmutatják, így létrehoznak egy olyan varázslatot, ami csak az övék, rájuk jellemző -, de másokat is magával ragad. Hogyan történik mindez? Nem tudom, sőt azt sem, érdemes-e törekedni ennek a folyamatnak a racionális megértésére, vagy egyszerűen, ott kell lenni, meg kell hallgatni őket és máris érzékelhetővé válik. Gyanús, hogy ez utóbbiról lehet szó. 🙂 ”
Bálint Edina, Jazzy Rádió

– Az INTERMEZZO együttes amely 2009-ben alakult, számos nagy sikerű koncertet adtak szerte az országban, köztük sok hazai sztárral közösen is : Szolnoki Péter, Pély Barna, Gáspár Laci, Veres Mónika, Jász András és mások.
– 2012-ben a Grammy-díjas amerikai gitárművész Chuck Loeb-bel adtak közös koncertet a Millenárison
– A Jazzy Rádió 2015-ös Országos Dalversenyén a INTERMEZZO az első helyet szerezte meg.
– 2017-ben megjelent az együttes CD-je, a norvég világsztár trombitás Hans Marius Andersen vendégszereplésével, amin saját szerzemények mellett magyar népdalok feldolgozásait is hallhatjuk.
– 2018-ban csatlakozott a zenekarhoz a fiatal, különleges hangú énekesnő, Kovács-Tatár Szidónia.

Az együttes tagjai:
Kovács-Tatár Szidónia – ének
György Ákos – billentyűs hangszerek
Takács Donát – basszusgitár
Horváth Zoltán – dob

Related Nevek