Üdvözlöm a PROGIN Oldalán.

A PROGIN Egyesület az instrumentális zenei irányzat kedvelőinek csapata.

Olvasd el bemutatkozást és az alapszabályunkat.

Várunk a köreinkben. Jelentkezni az E-mail címünkre küldött kitöltött és beszkennelt jelentkezési lapon lehet. Ezen az oldalon láthatóak rendszeres híreink és rendezvényeink.

E-mail: proginzeneiegyesulet@gmail.com

Az oldalon szabadon regisztrálni nem lehet. Felhasználói fiókot az Egyesület tagjai részére az oldal Adminisztrátora hoz létre.

Folyamatos, frissülő és változatos hangszeres zenék a Rádió Instrumentálon 24 órán keresztül. Film és world zenék, szintipop, jazz, dixieland, meditatív, relax zenék, elektronikus, eklektikus, epikus, kísérleti, klasszikus és progresszív minden mennyiségben. Köszönjük, hogy a Rádió Instrumentált hallgatják!

Elérhető a Magyar Instrumentális előadók, zenészek, zeneszerzők listája.  Egy igazán egyedülálló Lexikon. (Amely már 92 címet tartalmaz, de még bővítés alatt áll.) ITT  Vagy a Menüben a Lexikon címen.

 • Felhívjuk a az Egyesület tagjainak figyelmét, hogy a felhasználó fiók igényüket a webadmin@progin.hu címre szíveskedjetek küldeni.
 • Továbbiakban ide kérünk mindenki akinek tudomása van a zenei irányzatot művelő zenekarok és zenészek előadásairól és kiadványuk megjelenéséről, hogy ugyanerre a címre küldjék el ezen információkat részünkre
Qr kód
facebook oldal kódja

3 hozzászólás “Üdvözlöm a PROGIN Oldalán.” bejegyzéshez

 1. Hey, It’s Mahmud here. Recently your website caught my attention while searching for similar domain names. After entering the website, It seems that your website is brand new or not complete yet. So I thought I should try to contact you by leaving a comment on your website. Because as a Freelancer, I provide WordPress-related services to my clients like:
  .
  1) Website Design & Development
  2) Theme Setup & Customization
  3) Speed Optimization
  4) Website Migration
  6) On-Page SEO Setup
  7) Malware Removal
  8) Landign Page Design
  9) Fix WordPress Errors
  10) WordPress Virtual Assistant
  .
  For safety reasons, you can hire me through Upwork Marketplace using Upwork Direct Contact. This is a great way to hire a freelancer, especially one you don’t know. Because It’s safe for both clients and freelancers.
  .
  You can contact me by Email or Whatsapp if you want to know more details. You can also request a Free Consultation Service to find out what kind of improvements are needed for your websites. Thank you for your attention.
  .
  Best regards,
  Mahmud Ghazni
  Web Design & Developer
  WhatsApp: +8801322311024
  Email: mahmud.ghazni@yahoo.com

 2. Here’s How TOP 1% Of Marketers Make Profits

  Hey,

  Did you know… that Online Learning is the quickest growing market in the education industry with a whopping 900% growth rate since 2000?

  You’ve already left a lot of money on the table (and are leaving even more with each passing day) if you haven’t tapped into this market.

  Click here to see how the TOP MARKETERS are doing it. https://bit.ly/Generate_Income

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.